En timme för Afrika

Extrem torka, höga matpriser och konflikter orsakar den största svälten i Afrika på väldigt länge. Miljoner människor riskerar att dö på Afrikas horn. Detta enorma lidande som hela tiden existerar runtom i världen.

Vet ni vad, vi är inte maktlösa. Vi kanske gärna vill blunda och tro att vi är det, men då har vi fel. Snälla alla ni fina människor där ute, skänk en timlön till människorna på Afrikas horn. Sprid detta på de forum ni har tillgång till, kanske en blogg eller facebook eller via mail. Fortsätt att prata om lidandet i världen, låt ingen tysta ner er för att de inte orkar höra. Vi får inte blunda! Vi har ett ansvar gentemot våra medmänniskor!

Här kan du skänka ett bidrag: http://www.lakareutangranser.se/timme

Med metta/ Emma
Kommentarer
Postat av: Tina - Minnas mamma

Dom visar ju TV reklam nu på TV också om hur man kan skänka pengar via sms! Det borde alla göra. Jag har skänkt 50kr, mer än ingenting. Det går på 2 sekunder och som sagt, alla som kan undvara något borde skänka lite.

2011-08-03 @ 18:05:17
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Emma

Precis! Ingen kan göra allt men alla kan göra något. 2 sekunder av ens liv och 50 kr som man annars kanske hade lagt på en fika utan att blinka. 50 kr är lite pengar för oss men det kan göra väldigt stor skillnad för dem.

2011-08-04 @ 16:42:35
URL: http://medmetta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0